Samsung A70: Frissítés érkezett

2019/07/26. - írta: galandras

Nem egy teljes verzió váltásról szól szóval nem érdemes lemondani a Android Pite evő versenyéről de így is hozott egy két hasznos dolgot. 

 

Ami először szemet szúrt hogy mostmár megjelent a VoLTE támogatása alapjaiban megváltoztatva a 4G szolgáltatást amire egy Vo))LTE1 felirat is emlékeztet már a sarokban de a szolgáltató is tájékoztatott erről. Bár a támogatási lista igen szűkös főképpen mivel elég szűkösen lehet kihasználni ezt a lehetőséget. Mit is jelent ez? Az ígért HD híváshoz nem árt ha a hívást fogadó eszköz is HD hívás képes eszközt használ másképp se küldeni se fogadni nem tudja a HD minőséget.

Támogatott eszközök (Telenor listán 2019.07.25.-én)

Samsung Galaxy S8, S8+, S9, S9+, S10e, 10, S10+

Samsung Galaxy Note 8, Note 9, A6, A8, A9 (2018), A40, A70, A80 és A20e

Sasmung Galaxy J4+, J6

Huawei P20, P20 Pro és P20 Lite, 10 Lite

Huawei P30, P30 Lite és P30 Pro, 

Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro,

Huawei P Smart 2018 és 2019,

Nokia 5,1, 6.1, 7.1, 3.1, 5.1

Emellett meg előny hogy a 4G internet most már nem szakad meg hívás érkezik (vagy indul) így zavartalan marad a letöltés is az ígéretek szerint és ha mint előny ez kevés lenne akkor még ráadásul ez a VoLTE még nem is fogyaszt annyit mint az eddigi LTE típus. 

 

Ez egyelőre egy hasznos lépés volt a Samsung oldaláról de érkezett még egy két hasznos dolog frissítés gyanánt. 

Javult az ujjlenyomat olvasó olvasási sebessége amit most végre érezhetőnek tudok mondani. Bár ezt konkrétan nem írták a listára. A frissítés listáján érintőképernyő javításokat emlegetnek. Továbbá javult a kamera minősége ha minden igaz. Illetve most már a képstabilizátor mód külön gombot kapott amivel aktiválható a hátlapi kamerákon. (Persze továbbra is csak FullHD módban maximum) Ezek mellett új funkciókat, stabilitást és jobb teljesítményt is emlegetett továbbá a biztonsági frissítés is bele került ami nem fogja engedni hogy visszájára fordísd a frissítést. Így valahogy el kell türni a jobb 4G-t, a gyorsabb ujjlenyomat olvasást és a kikapcsolható (esetenként minőséget rontó) kép stabilizátort. Valahogy csak ki bírom. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztech.blog.hu/api/trackback/id/tr9814980998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása